Testimonials

Getoond: 11-19 van 19 resultaten.
Sorteer op:

"Ik heb in de gesprekken met Gerard veel over mezelf geleerd, en hoe bepaalde mechanismen in het communiceren werken. In het communiceren naar mijn vrouw toe kan ik daarvan veel toepassen.

Dat gaat inmiddels al een stukje beter, hoewel ik er nog lang niet ben. Communiceren moet je zelf doen, maar door de gesprekken met Gerard zijn me veel zaken helder geworden en ben ik een flink eind op weg geholpen.

Hij kan de dingen rustig uitleggen, en vaak mooie voorbeelden geven die erg herkenbaar zijn. Gerard, bedankt!"

HB

“Tijdens de gesprekken met Gerard begon ik situaties te herkennen waarin ik vastliep. Op een hele prettige en rustige manier liet Gerard vervolgens zien, hoe ik mijn gedachten en gevoelens t.a.v. deze situaties kon veranderen, waardoor deze makkelijker zijn geworden. Ik heb het als een goede periode ervaren en heb er nog steeds veel aan!”

Mark

"Toen ik er achter kwam dat ik me in mijn leven liet leiden door sociale angst en daardoor niet verder kwam, besloot ik hulp te zoeken. De therapie die Gerard Dabroek met me deed, heeft me veranderd en zekerder gemaakt! Het was ‘to-the-point’, uitdagend, maar ook confronterend. Ik ben er een ander mens door geworden en heb nu het idee dat ik weer leef!" 

Michiel

“Toen ik overspannen raakte en vastliep, vond ik in Gerard een heel betrouwbaar en prettig persoon, die niet oordeelt maar luistert. Ik kon alles van me af praten en schrijven en tegelijk kreeg ik door zijn coaching en begeleiding, zicht op verkeerde gedachtenpatronen in mijn leven. Door de handvatten die hij aanreikte, heb ik deze patronen doorbroken en is er nu meer rust en vrijheid in mijn leven. Ik ben nog steeds erg blij met de hulp die ik van hem heb gekregen.”

Karin

"Ik was angstig om sociale contacten aan te gaan, ik durfde nog niet eens naar een verjaardag van goede vrienden. Gerard heeft mij geholpen om opnieuw sociale contacten aan te gaan. Het is fijn om met een objectief persoon in gesprek te gaan over mijn gedachten en gevoelens. Gerard is een eerlijk en rustig persoon, waarbij ik me erg op m'n gemak heb gevoeld. Bijzonder hoe God door mensen heen kan werken!"

RB

"Door de prettige en praktische gesprekken met Gerard heb ik mijn denkpatronen leren herkennen en kunnen doorbreken.

Het is fijn geweest om een objectieve gesprekspartner te hebben en waardevol om de dingen ook bij God neer te leggen. De begeleiding heeft me zeker verder geholpen."

Nienke

"De persoonlijke, deskundige en betrouwbare begeleiding van Gerard was voor mij tijdens een periode van onrust, wanhoop en radeloosheid een waar baken in zee. Dankzij een doelmatig traject dat hij mij liet doorlopen heb ik mijn piekergedachten voor een groot deel overwonnen of ingeperkt. Ik kan er weer tegenaan."

 

JvL

"Door een moeizame jeugd had ik negatieve gedachten over mijzelf en een te sterk rechtvaardigheidsgevoel, waardoor ik gemakkelijk conflicten met anderen kreeg. Gerard leerde mij een manier om beter met mijzelf en anderen om te gaan."

Freek

"Ons dochtertje had een angststoornis waar we na jaren zo’n beetje radeloos van waren. Gerard adviseerde een werkboek van Susan Bögels, wat enorm heeft geholpen: een werkboek voor kind, ouder en therapeut, 12 afgebakende sessies.

De ultieme horde om te overwinnen was: ‘alleen logeren bij opa en oma’. En dat is haar gelukt! We zijn nu 2 jaar verder en ze is net 2 weken met haar vader (maar zonder haar moeder!) naar Australië geweest, waar ze zelfs heeft… gebungy jumped! Wie had dat ooit kunnen denken twee jaar geleden."

Mark en Janneke