Testimonials

Getoond: 1-10 van 17 resultaten.
Sorteer op:

Begin 2019 kwamen we in contact met Gerard vanuit een situatie die voor ons hoop-loos leek.

Tot onze grote verbazing wilde Gerard ons leren communiceren met elkaar. Na verscheidene gesprekken en het aanreiken van handvatten kwam de verwondering om de hoek kijken.

Stilletjes aan bleken we voorzichtig met elkaar te kunnen praten en luisteren.Dat was zo'n eyeopener, de totale communicatie verbaal en non-verbaal voorzichtig ons eigen te maken.

Mede door onze stevige "rugzakjes" was dat een hele opgave voor Gerard die door zijn objectieve opstelling, het luisterend vermogen, scherpe analyse, ons stukje bij beetje de weg wees, en biddend met ons meeging.

Nu gaan we zo fijn met elkaar om, wat in ons huwelijk nog niet is voorgekomen!
Wij denken er met dankbaarheid en warmte aan terug.

Bas & Barbara

"Ik heb 10 jaar lang niet alleen auto durven rijden. Gerard heeft mij in twee uur van mijn rij-angst afgeholpen. Terwijl ik reed zat hij naast me en coachte mij. Ik rijd nu weer alleen en ben trots op mezelf!"

M.V.

"Dank je wel voor je luisterend oor de afgelopen maanden.

Je tips, je tricks, je handvaten, vooral... in een veilige omgeving je veilig te voelen.
Waarbij jij op een rustige manier luistert en precies de juiste vragen stelt.

Dank je wel."

Marco

“Gerard heeft een ontzettend deskundige houding en is erg vriendelijk. Hij kijkt naar je als persoon en wat bij jou aansluit en weet daar ook op in te spelen op een fijne en veilige manier. Hij is eerlijk en daardoor ook erg betrouwbaar. Ook is hij prettig beschikbaar en zorgt ervoor dat een behandeling gewoon in het tijdspad dat je als cliënt aangeeft uitgevoerd kan worden. Ik zou hem bij iedereen aanraden!”

RD

"Gerard, je bent met me opgelopen toen ik in een doolhof van gevoelens zat, na het overlijden van onze zoon. 

Je hebt me d.m.v. reflectie, spiegeling, begrip en gebed geholpen om weer inzicht te krijgen in het leven. 

Ik ben blij dat ik van je deskundigheid gebruik mocht maken. Bedankt!"

AE

"Ik was vastgelopen in mijn leven en stond op een kruispunt en moest keuzes maken. Ik had geen geloof meer in mijzelf en kwam veel onverwerkte zaken tegen.

Bij Gerard had ik een luisterend oor en kon ik veel van me af praten. Hij gaf me een andere kijk op de zaak en bemoedigde me vaak. Hij hield mij regelmatig een spiegel voor, wat me wel meer inzicht gaf in mijn eigen functioneren.
Ook op geloofsgebied kon ik veel met hem delen."

KS

"Bij binnenkomst was ik radeloos, maar ik voel me nu echt anders de deur uit gaan. Gerard heeft mij geholpen alles overzichtelijk te maken door het samen te analyseren. Daarbij was hij erg doelgericht, door bijvoorbeeld huiswerk mee te geven. Dit hielp mij weer om de gesprekken toe te passen in het dagelijks leven. Zo stonden mijn leven en de gesprekken bij Gerard in verbintenis met elkaar, waardoor ik snel vooruitgang boekte.
Ik heb mij tijdens alle gesprekken comfortabel gevoeld en ik ervoer de ruimte om eerlijk te zijn. De veiligheid die ik in vertrouwelijke gesprekken nodig heb, heeft hij mij gegeven."

Debora

"Bedankt voor je fijne begeleiding en hulp. Ik ben blij dat ik veel heb kunnen leren hiervan!!
Ik zal zeker aan de bel trekken als er later toch opnieuw behoefte aan is."

RF

"Ik heb in de gesprekken met Gerard veel over mezelf geleerd, en hoe bepaalde mechanismen in het communiceren werken. In het communiceren naar mijn vrouw toe kan ik daarvan veel toepassen.

Dat gaat inmiddels al een stukje beter, hoewel ik er nog lang niet ben. Communiceren moet je zelf doen, maar door de gesprekken met Gerard zijn me veel zaken helder geworden en ben ik een flink eind op weg geholpen.

Hij kan de dingen rustig uitleggen, en vaak mooie voorbeelden geven die erg herkenbaar zijn. Gerard, bedankt!"

HB

“Tijdens de gesprekken met Gerard begon ik situaties te herkennen waarin ik vastliep. Op een hele prettige en rustige manier liet Gerard vervolgens zien, hoe ik mijn gedachten en gevoelens t.a.v. deze situaties kon veranderen, waardoor deze makkelijker zijn geworden. Ik heb het als een goede periode ervaren en heb er nog steeds veel aan!”

Mark