Wie is Gerard Dabroek?

Drs Gerard Dabroek studeerde van 1980 tot 1987 psychologie en ontwikkelingspsychologie aan de Rijksuniversiteit te Leiden. Zijn leermeesters waren gerenommeerde psychologen als Vroon, Wagenaar, Diekstra en Kohnstamm. Hij volgde daarna diverse opleidingen in informatie-analyse, diagnostiek, professioneel adviseren en cognitieve gedragstherapie.

Hij is als Psycholoog NIP aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen en tevens lid van de Christelijke Vereniging voor Psychiaters Psychologen en Psychotherapeuten (CVPPP) en van de Nederlandse Vereniging van Vrijgevestigde Christen Hulpverleners (NVVCH).

Hij is meer dan 40 jaar getrouwd en trotse vader en opa van twee meerderjarige kinderen en vier kleinkinderen. Hij heeft voldoende levenservaring om als gesprekspartner van geen enkel verhaal te schrikken en niets ‘vreemd’ te vinden.

Hij werkt vanuit een christelijk, gedragstherapeutisch en systeemtheoretisch denkkader.

Gerard kan goed luisteren, is nieuwsgierig, analytisch en gemotiveerd om te helpen. In Gerard Dabroek vindt u een betrouwbare en diplomatieke gesprekspartner, communicatief sterk en prettig in de omgang.

Is dit wat je zoekt?

Neem contact op voor een eerste vrijblijvende afspraak waarin we samen kunnen bepalen wat voor jou de beste optie is.

Dubbele carrière

Gerard heeft een dubbele carrière: enerzijds is hij werkzaam als business architect bij de overheid en anderzijds als Psycholoog NIP.

Twee totaal verschillende werelden?

Op het oog lijkt dat zo, maar in de praktijk is er ook veel overeenkomst. In beide functies gaat het om het analyseren van een probleem, het verkennen van oplossingsalternatieven en het zetten van concrete stappen in de richting van de oplossing. In beide gevallen gaat het om goed luisteren, helder communiceren en resultaatgericht zijn.


pasfoto